Sunday, July 1, 2012

BACKPACK KARIMMOR EAGLE BAY RM 90














New Hiking Backpack Karrimor Eagle Bay.
Superb Rugged Design with many compartments.
- 30L expandable volune
- With Aircontact back ventilation system
- Super shoulder and back strap system for secure

13 comments:

  1. Salam...berapa harga beg ni???

    ReplyDelete
  2. harga dah ada detail kat atas.. tp skrg bgb harga promosi rm 95 last. cepat sementara stok masih ada..

    ReplyDelete
  3. salam... bag ni ada lagi tak??? kalau takde hal besok nak p kedai en kamil...

    ReplyDelete
  4. bang, reserve satu kaler merah. hari isnin dtg amik. pasal gaji masuk senin:)

    ReplyDelete
  5. salam, beg ni ada lagi tak? brp harga skrg? merah ada tak? tq

    ReplyDelete
  6. warna grey hitam masih ada dalam stock tak. Kat sabah boleh hantar. Diskaun berapa???

    ReplyDelete
  7. Bro, kalau ada banyak barang2 yang pelbagai.. masuklah kat Downtown Bandar Baru Sungai Udang. Insyallah akan dibuka selepas Raya nanti..2011. Masih ada banyak lagi kekosongan tapak berniaga, tapi kalau ada kawan2 yang berminat tapak niaga tu.. bolehlah contact saya ..NORDIN MN H/P 012 9077535 ATAU 019 6377883 atau 019 6784886
    Selain daripada niaga online..cuba2lah niaga live pulak.
    Waktu beroperasi dari Jumaat hingga Ahad. Jam 6ptg sampai 2pagi.
    Lokasi memang bagus, ramai budak army, sub-con Petronas, Penjara Melaka. Lagi pulak berdekatan dengan pantai peranginan...laluan penting. Keep in touch..Thanks

    ReplyDelete
  8. ada stock lagi tak? berapa harga lepas diskaun?

    ReplyDelete
  9. untuk stok karrimor eagle bay 20, setiap masa stok ada coz mendapat smbutan yg paling hangat.. berminat leh call@ sms 0126444456 @ 0193111152 / 92 kamil @ izat.. senang berurusan.. kepuasan membeli pelangan diutamakan.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...